fbpx
Zakenpartner ex-governor van Trikt ook ingesloten

GFC NIEUWS- Ashween Angnoe, de zakenpartner van ex-governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Robert van Trikt, is vandaag ook ingesloten door de afdeling Fraude van de politie.

Angnoe was ook verbonden aan Orion, het bedrijf van van Trikt.

Van Trikt is ingesloten vanwege contracten die de CBvS sloot met Orion en wurgcontracten met een Belgisch bedrijf. Daarnaast zou hij twee peperdure auto’s hebben gekocht.

De gewezen governor is ingesloten in het cellenhuis te Richelieu.

De beperking die de vorige week bij zijn in verzekeringstelling werd opgelegd, is met 14 dagen verlengd, waardoor zijn advocaten nog geen contact met hem mogen hebben.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…