fbpx

Bombel en Blade Barbershop trakteren Nos Kasitas met ontbijt en haircut

Het zaalvoetbalteam  Bombel heeft in het weekend de kinderen van het kindertehuis Nos Kasitas verwend met een ontbijt. Dit in verband met het promoveren naar de 2e klasse van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond.

Tijdens de evaluatie van het bestuur van Bombel over het afgelopen competitie jaar is besloten om geen feest te vieren, maar om iets terug te geven aan de samenleving. Hierbij werd het besluit voor het bereiden van een ontbijt voor een willekeurig gekozen kindertehuis definitief. Het ontbijt werd ter plekke bereid door de spelers van het team en hun trouwe supporters.

Ook Blade Barbershop wilde op hun manier een bijdrage leveren aan dit heugelijk feit. Onder leiding van Sergio Jeroe hebben de heren van Balde barbershop gezorgd voor een fresh haircut voor alle jongens van het kindertehuis. De jongens waren erg tevreden met het eindresultaat, welke te merken was aan de grote glimlach en blije gezichten.

OOK INTERESSANT
Nederland doneert zeven 4-tonners aan Suriname

De voorzitter tevens initiatiefnemer van dit sociaal project Jordy Landus spreekt over een geslaagde dag.

“De kinderen hebben genoten van hun ontbijt en de leiding van het kindertehuis was heel blij met dit initiatief. Wij willen hiermee een trend zetten voor de andere voetbalteams. Het is een periode van geven en bezinning, dit zal zeker ook bijdragen aan een betere verstandhouding en opbouw van het team”.(GFC)