fbpx
Facebook Pagelike Widget

Young Democracy Unit wil debat presidentskandidaten

In de aanloop naar de verkiezingen van 25 mei 2015 wil de Young Democracy Unit(YDU) onder voorzitterschap van Clyde Ford een televisiedebat organiseren tussen de presidentskandidaten.

Het wachten is volgens Ford op de bevestiging van de diverse presidentskandidaten.

Het debat zal in de Congreshal worden gehouden, maar het zal ook live te volgen zijn op de Staatszenders.

Kiezers kunnen het debat gebruiken om zich te helpen besluiten welke partij hun belangen het beste vertegenwoordigt. Ford meent dat het volk recht heeft te weten wat de ontwikkelingsvisie van de presidentskandidaten zijn.

De presidentskandidaten zijn:

Desire Bouterse
Chandrikapersad Santhoki
Raymond Sapoen
Celcius Waterberg
Gregory Rusland
Ronnie Brunswijk
Ramsoender Jhauw
Carl Breeveld

Intussen heeft VHP-voorzitter Chandrikapersad Santhoki gezegd dat hij zal deelnemen aan het debat, mits de overige presidentskandidaten ook aanwezig zijn.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.