fbpx

Yokohoma voelt zich beledigd door afbeelding op Facebookpagina Maisha Neus

Politica Maisha Neus heeft een aanmaning gehad van de advocaat van Yokohama Trading N.V. om binnen een afbeelding die zij geplaatst heeft op haar Facebookpagina te verwijderen en haar verontschuldigingen aan te bieden. De rectificatie dient gepubliceerd te worden in de Ware Tijd, Dagblad Suriname en de Times van Suriname. Op de gewraakte afbeelding staat Yokohoma in categorie “2: kapitalisten en drugsbaronnen.

Intussen heeft Neus de afbeelding verwijderd, maar zegt dat zij niet zal rectificeren. “De meme is verwijderd, maar er zal geen rectificatie volgen, omdat ik de meme niet heb gemaakt en zelf ook middels broadcast heb ontvangen. Dus waarvoor zou ik excuses moeten aanbieden”, schrijft Neus over deze kwestie.

BEKIJK OOK  Wereld Hypertensie Dag: blijf je bloeddruk regelmatig bijhouden

Daarnaast is volgens haar de meme ook op verschillende profielen op social media te vinden. “Hebben die ook een aanmaning gehad? En het delen van afbeeldingen is niet strafbaar en valt onder vrije meningsuiting. De kranten zijn er dagelijks vol van spotprenten en memes. Ik heb mijn advocaat geraadpleegd en die gaf aan dat als ze er een rechtszaak van willen maken ze dat maar moeten doen. En wij zullen het aanvechten. Daarnaast… wie de schoen past trekt hem aan”, aldus Neus.

Hieronder de aanmaning:
aanmaning maisha | GFC Nieuws

(GFC)