fbpx
Facebook Pagelike Widget

XTC-tabletten aangetroffen bij lockdown-overtreder die zich verzette tegen de politie

GFC NIEUWS- Rechercheurs van Regio West hebben XTC-tabletten aangetroffen in het bezit van een lockdown-overtreder die zich verzette tegen de politie.

In de avond van zaterdag 25 april zagen politieambtenaren tijdens een onopvallende surveillance een groep mannen langs de openbare weg borrelen in het Nationaal Project te Nickerie. Op dat moment was het al na acht uur in de avond.

De rechercheurs hielden de mannen voor dat zij lockdown-overtreders waren en dat zij zich moesten verwijderen van de openbare weg.

In plaats dat de mannen gehoor gaven aan dat bevel, gingen zij ertoe over zich te verzetten. De politieambtenaren waren genoodzaakt dat verzet te breken en de mannen aan te houden.

Tijdens het fouilleren bleek de 34-jarige F.J 13 XTC-tabletten in zijn bezit te hebben.

Hij is in verzekering gesteld door de politie.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…