fbpx

Workshop poëzie schrijven én voordragen

Stichting Platform Support Suriname (PlatformSS) organiseert haar derde reeks aan workshops waarin het schrijven van poëzie (met name Spoken Word) wordt gecombineerd met het daadwerkelijk voordragen van deze gedichten. Na het succesvol afronden van de tweedaagse workshop dat op 4 en 11 juli plaatsvond gaat Zulile Blinker, Founder PlatformSS en Coach dichterscollectief KokoLampu, verder met het overdragen van haar kennis.

Op zaterdag 18 juli en zondag 26 juli van 10 tot 12.30u vind de workshop plaats in Nola Hatterman Art Academy bij fort Zeelandia. Ideaal voor degene die al een tijdje schrijven maar het idee hebben dat ze de fijne kneepjes missen of voor mensen die zo veel willen ‘zeggen’ maar niet weten hoe ze de woorden op papier kunnen zetten en ook nog voordragen. Naast het creatief omgaan met woorden, vinden van jouw stem en presenteren van jouw gedicht (tekst) wordt er ook aandacht besteedt aan een drietal essentiële levensvragen: 1. Wie ben je?; 2. Wat boeit je? 3. En Waarom zou men naar jou moeten luisteren?

Om optimale aandacht en begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 15 personen. De fee is SRD 150,- voor beide dagen. Deelnemers krijgen de vrijheid om vervolg workshops te volgen en worden gescout voor onder andere lidmaatschap van de dichterscollectief KokoLampu en poetry events van onder andere PlatformSS. Er gaat voorrang uit naar degene die beide workshops kunnen en willen volgen.

Belangstellenden kunnen e-mail sturen naar [email protected] met hun gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer) en drie recente gedichten plus audio hiervan.

Meer informatie over de workshops is te verkrijgen op www.platformsupportsuriname.com of bel 8706217.

Overige berichten