fbpx
Workshop “Emotional Freedom” voor Covid-19- patienten bij RZW

GFC NIEUWS- In het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) werd afgelopen week een workshop gehouden voor, in het bijzonder, de patiënten van de Covid-19 isolatietent. Artsen, verpleging en overig personeel mochten deze ook bijwonen.

De workshop genaamd “Emotional Freedom by School of Soham” had als doel om de emotionele intelligentie van alle deelnemers aan te scherpen, zodat ze de situatie waarin ze zich momenteel bevinden, beter het hoofd kunnen bieden.

“Ik heb geleerd hoe ik beter kan omgaan met minder prettige emoties”, zegt één van de patiënten. “Ik vind het een leuk initiatief, want het is niet alleen een leuke afleiding, maar ook heel interessant”.

De workshop werd afgesloten met een leuke teambuilding sessie met veel gelach, waarbij een ieder zichzelf mocht zijn, uiteraard met in acht neming van de Covid-19-maatregelen natuurlijk.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…