fbpx
VLAG | GFC

Wordt het Donald Trump of "sleepy" Joe Biden?

INGEZONDEN- Een groot deel van de Amerikanen gaat vandaag naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. De grote vraag bij een ieder is: wordt Donald Trump herkozen of wordt Joe Biden de machtigste leider van de wereld.

Veel Republikeinen zijn van oordeel dat “sleepy” Joe Biden, zoals hij door Trump en veel anderen wordt genoemd, totaal niet geschikt is voor het presidentsambt. Hij komt slaperig over, komt dikwijls niet uit zijn woorden en weet soms zelfs niet waar hij is.

Bovendien wordt hij ervan beschuldigd, samen met zijn zoon Hunter, op oneerlijke wijze zaken te hebben gedaan met buitenlandse mogendheden zoals China, Rusland en Oekraïne. Hij zou daarbij ook eigen financieel gewin hebben gehad, vertelde Trump vaker.

De huidige president baseert zich op harde informatie die is vrijgekomen uit een kapotte laptop van zoon Hunter die per ongeluk nooit was opgehaald bij een computer reparatiezaak. De laptop is vervolgens overgedragen aan de FBI en de data is ook aan de voormalige burgemeester van New York Rudy Guiliani gegeven.

In de de e-mails zijn alle details te lezen over de malafide handelingen van zijn zoon. Uit de berichten wordt door team Trump geconcludeerd dat “sleepy Joe”, samen met zijn zoon meedeed aan de malversatietransacties.

De linkse fake news media die zeer sterk zijn oververtegenwoordigd in Amerika, hebben deze belangrijke informatie doelbewust niet gepubliceerd en beschermen door deze zelfcensuur het imago van Biden. Deze werkwijze illustreert de subjectiviteit en onbetrouwbaarheid van sommige media. Helaas is dat niet alleen in de VS het geval, maar in veel meer landen. De media is vaak zeer onbetrouwbaar!

Trump anderzijds wordt door de linkse fake news media al jarenlang geattaqueerd en weggezet als een onbetrouwbare narcist en racist en moet steeds de honderden leugens die over hem worden verspreid tegenspreken. Deze enorme tegenwerking van de fake news media kan hem een flink aantal stemmen kosten aangezien een heleboel mensen in de leugens zijn gaan geloven..

OOK INTERESSANT
Activist Asawini terug in Suriname

In werkelijkheid heeft Trump veel meer gedaan voor zwarte burgers en andere minderheden in de VS dan veel van zijn voorgangers. Zo was de werkloosheid onder zwarten en latino’s, voor de coronauitbraak, nog nooit zo laag. Ook kregen minderheden veel meer vooruitgangsperspectieven. Dat zijn de harde cijfers.

Ook is er in de periode Trump nooit eerder zoveel economische groei gecreëerd. En een ander belangrijk gegeven is dat hij heeft gezorgd voor minder Amerikaanse militaire conflicten of bemoeienissen in het buitenland in vergelijking met president Obama.

Donald Trump gedraagt zich niet presidentieel, is geen politicus maar heeft wel gewoon een goede performance neergezet. De resultaten waren er, maar zijn door de coronacrisis gereduceerd. Echter is er door zijn beleid nu weer sprake van groei.

Met Trump de komende vier jaar weer aan de macht, zijn wij op deze planeet ook ervan gegarandeerd dat er voldoende tegenwicht wordt geboden aan de opkomende macht van het communistische China. In tegenstelling tot Biden, die wordt gezien als een ‘schoothondje’ van het Chinees regime.

Het is voor een stabielere wereld daarom te hopen dat Trump wordt herkozen als president van de Verenigde Staten van Amerika.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Niet de media bepalen of Trump verkiezingen heeft verloren, het kan nog de andere kant op