fbpx

Woning afgebrand te Vredenburg serie A

GFC NIEUWS- Een hoogbouw woning, die deels van hout en steen is opgetrokken, is zaterdagmiddag afgebrand.
Toen de politie bij de woning arriveerde, stond die al in lichter laaie. De ingeschakelde brandweer belastte zich met de blussingswerkzaamheden. De eigenaar van het huis vertoeft momenteel in Nederland.
Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat een arbeider van de huiseigenaar op een belendend pand bezig was werkzaamheden te verrichten met een cirkelzaag. Daarbij tapte de arbeider stroom af van het huis dat aangesloten is op het elektriciteitsnetwerk. Op een gegeven moment viel de stroom uit en omdat de arbeider de cirkelzaag niet meer nodig had ging hij niet direct na waarom de stroom uitgevallen was.
Opeens zag de arbeider rookwolkjes uit de bovenste verdieping van het huis komen en ging op onderzoek uit. Hij trof een dikke rookontwikkeling aan in de bovenste verdieping. Vervolgens maakte de arbeider telefonisch contact met de hulpdiensten.
De Forensische afdeling van de politie, in samenwerking met de brandweer, is bezig met het onderzoek. De exacte oorzaak van deze brand is nog niet bekend.

BEKIJK OOK  FIFA bevriest tegoeden SVB