fbpx

Wolly’s compenseert klant na mislukte bestelling

De leerkracht die een post plaatste op Facebook na een rampbestelling bij Wolly’s, wordt gecompenseerd. De vrouw kreeg de schrik van haar leven toen zij haar bestelling voor onder andere haar kinderen in ontvangst nam. De bestelling was te laat, zeer smerig ingepakt en tot overmaat van ramp ook nog eens incompleet.

Vandaag schreef ze het volgende: “ik ben gebeld geworden door de directie van Wolly’s NV. Ik mag toegeven dat ik een HEEL goed gesprek heb gehad met Mevr. Faye Durga. We hebben beide een overeenstemming bereikt waar we tevreden zijn. En waar de kinderen ook mee happy zullen zijn. Om het goed te maken met de kinderen, krijgen de kinderen een waardebon voor een Wolly patat met nuggets of hotdog. En ze krijgen hun geld terug. Op 3 januari mag ik dat ophalen voor de kinderen. Ik hoop dat andere bedrijven hier ook lering uit trekken. Dat de klant geen koning is, maar wel een goeie behandeling moet krijgen en datgene waarvoor hij/zij betaalt, krijgt. Het kan eens mis lopen zoals dit keer, maar daarvoor is goede communicatie belangrijk met de verantwoordelijke persoon. Een tevreden klant is een terugkomende klant!!! Ik ben heel blij dat het goed is afgelopen voor eenieder. En ik weet zeker dat al de kinderen blij zullen zijn!!! Bedankt Wolly’s N.V.“.(GFC)