fbpx

Woedende menigte lyncht koppel dat valselijk beschuldigd werd van kinderontvoering

GFC NIEUWS- Twee mensen die valselijk beschuldigd werden van kinderontvoering, zijn in Mexico door een woedende menigte gedood.
Het gaat Edmunda Adela Martinez Velazquez – advocaat van beroep – die onderweg naar de universiteit in Guanajuato om haar kinderen te bezoeken en onderweg autopech kreeg en een onbekende man die stopte om haar te helpen.
Het tweetal werd op een gegeven moment benaderd door een boze menigte die ze uitmaakte voor ontvoerders. Ze werden mishandeld, vastgebonden en met stokken doodgeslagen.
Het is onduidelijk waarom de plaatselijke bevolking dacht dat ze betrokken waren bij een ontvoering van een jong meisje.
Politieagenten probeerden tevergeefs duidelijk te maken dat het tweetal niet beschuldigd werd van kinderontvoering. De autoriteiten hebben militaire en politionele versterking gevraagd om de orde te herstellen. Drie politieagenten raakten gewond.
Edmunda laat 5 kinderen – tussen 14 en 21 jaar – achter. De vriend van Edmunda, Octavio Barragan Vega, zegt dat ze frequent reist naar Guanajuato om enkele kinderen van haar die op de universiteit zitten te bezoeken.
De politie is een onderzoek gestart.

BEKIJK OOK
“Vrienden” van STIVASUR – een nieuwe trend om samen verantwoord alcoholgebruik in Suriname te stimuleren