fbpx

Woede om 'oplichterij' door bekende bank in Suriname'

GFC NIEUWS- Het platform boze bankklanten laat in een ingezonden stuk aan GFC Nieuws weten, woedend te zijn over de volgens hen ‘oplichterspraktijken’ van een bekende bank in ons land. Ze dreigen de naam van de bank op korte termijn bekend te maken, indien er geen verbetering komt voor wat betreft de dienstverlening. Indien dat niet gebeurt, zal er op intensieve wijze een dringend beroep gedaan worden op een ieder, geen zaken meer met het bedrijf te doen.

Tomba advertentie | GFC NieuwsGFC Nieuws vroeg telefonisch om welke bank in Suriname het gaat. Het platform dat mede gevormd wordt door diverse bekende ondernemers, wenst de naam nog niet bekend te maken. Aan het bedrijf wordt de kans geboden zaken snel te verbeteren.

“Ze krijgen nog een kans, een waarschuwing, maar als er niets veranderd gaan wij alle wantoestanden en oplichterspraktijken in de media brengen. Laat het volk dan maar zelf oordelen. De bank die wij bedoelen weet precies waarmee ze bezig zijn”, is de uitleg.

 

INGEZONDEN STUK PLATFORM BOZE BANKKLANTEN

Een bekende bank in Suriname staat bekend om hun grappenmakerij en oplichterij. Om die reden zullen wij binnenkort de naam van deze bank publiekelijk bekend maken en alle bewijsstukken overleggen, indien er geen verbetering komt.

BEKIJK OOK
Keti Koti worstelspektakel op Ramcharan’s Playground

Zakenlui, winkeliers, handelsbedrijven, leveranciers en veel andere cliënten ondervinden vreselijke stagnaties omtrent internetbankieren van deze bank. Normaliter duurt een overmaking hooguit 1 tot 3 werkdagen, maar bij deze bank duurt het 14 tot 30 dagen voordat de overmaking volledig is afgerond. Men werkt met ons geld door transacties doelbewust zeer te vertragen!

Deze bank frustreert het betalingsverkeer zo op zeer schandalige wijze. En ook het feit dat zij geen cheques meer accepteert, getuigt van zeer  klantonvriendelijk gedrag.

Ook niet iedereen beschikt over mogelijkheden om te internetbankieren. Hoe moeten deze mensen dan hun zaken doen? Ze duperen het volk! Of verduisteren ze ook het geld van de burgers op slinkse wijze?

Wij zullen het volk vragen geen zaken meer doen met deze bank, indien ze niet snel zaken anders aanpakken! Het beste is dan dat ze hun geld daar weghalen en kiezen voor een andere bank. Het moet nu echt ophouden met de vreselijke werkmethoden van deze bank.