fbpx

Witte vrouw seksueel gemolesteerd door zwart kind: ‘Sorry, foutje’

De politie van Brooklyn moest enkele dagen terug uitrukken omdat een jongetje van 9 een vrouw in haar billen zou hebben gegrepen. Het was de zoveelste melding van wat een trend is geworden: witte Amerikanen die de politie inschakelen voor de aanwezigheid van zwarten.

Teresa Sue Klein stond gebogen over een toonbank in de Sahra Deli Market, toen zij licht geraakt werd door de grote boodschappentas die het kind in de hand had.

Witte vrouw

Klein confronteerde onmiddellijk de moeder en belde na een korte woordenwisseling de politie. Tijdens het gesprek beschreef zij zichzelf als een “witte vrouw die seksueel was gemolesteerd door een zwart kind.”

Zij eiste dat de camerabeelden van de zaak werden gebruikt als bewijs. Bij het bekijken daarvan bleek echter dat hetzelfde was gebeurd wat dagelijks op straat, in de bus en in winkels gebeurt: een tas die tegen iemand aankomt.

BEKIJK OOK
President Santokhi en vicepresident Brunswijk hebben constructief onderhoud

Nadat zij de beelden had gezien, bood Klein haar excuses aan het kind aan, maar niet aan de moeder: die had volgens haar ervoor kunnen kiezen om weg te lopen in plaats van te reageren op Kleins tirade. De politie maakte tegen geen van de partijen proces-verbaal op.

Een pastor die in hetzelfde appartementenblok woont als Klein, zegt dat het incident haar niet verbaast: “Mensen verhuizen om haar uit het gebouw. Zij terroriseert het gebouw,” vertelde Hazel Freeman.

Klein is het niet eens met omstanders die haar een racist noemden: “Ja, ik weet het, blanke dame belt de politie voor zwarte vrouw. Ik ben eerder racist genoemd maar dat ben ik niet.”

Haar buren zijn het daar niet mee eens en verwijzen naar de teksten tegen “nikkers” en “Joden” die Klein op de muren van hun gebouw kalkte.