fbpx

Winnaars MoHanA Challenge nemen prijzen in ontvangst

GFC NIEUWS- De MoHanA Challenge van het ministerie van Volksgezondheid, welke georganiseerd werd als onderdeel van de MoHanA campagne is afgesloten.
De prijsuitreiking vond plaats op 22 december en werd verricht door de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin. De winnende video’s zijn op basis van creativiteit en likes beoordeeld door de jury.
De winnaars van de campagne zijn:
Nummer 1: AnabovDilivio en Manpikien Gabijony
Nummer 2: Delphine Dauna en Odriek Papoe
Nummer 3: Lysa Ons
Nummer 4: Faisiro Santé; Miguena Santé en Uwimani Santé
Nummer 5: Misheeta Bajnath
Minister Ramadhin bedankte de deelnemers voor het participeren en bemoedigde hen aan het niet alleen te laten bij hun MoHanA video, maar zich te blijven houden aan de COVID-maatregelen. De participanten hebben een video geüpload waarin zij op hun eigen creatieve manier de MoHanA gedragingen uitbeelden. De prijzen dienen als stimulans voor participatie aan de Challenge.
De prijzen voor de winnaars zijn mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: N.V. DAM, Subisco International, Gomfood Industries, Consolidated Industries Corporation (CIC), Simextra International, Maxims Wholesale, Circkelgroup N.V., Digicel Suriname en Hem Suriname.
Het ministerie van Volksgezondheid en de PAHO bedanken alle deelnemers die hebben meegedaan aan de Challenge, maar vooral de bedrijven voor het mee willen helpen de MoHanA Challenge tot een succes te maken.
Het ministerie blijft de gemeenschap erop attenderen om zich te houden aan de MoHanA gedragingen, die het risico voor het oplopen van Covid-19 verminderen. MoHanA staat voor Mond- neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden. Vanwege de stijging van het aantal Covid-19-gevallen is een dergelijke campagne essentieel om de gemeenschap bewust te maken van de persoonlijke stappen die genomen moeten worden om de spreiding van Covid-19 tegen te gaan.

BEKIJK OOK
Buitenvrouw slaat 1-jarig zoontje bont en blauw na ruzie met man