fbpx
Winnaars DNA- quiz bekend

GFC NIEUWS- Met als doel meer informatie over De Nationale Assemblee (DNA) en het bestuurlijke van het land te verschaffen aan de burgers in het land, heeft DNA een quiz ontwikkeld.

Door middel van vragen konden burgers deelnemen aan de quiz. In totaal hebben tachtig personen deelgenomen aan het vragenspel.

De uitslag is vrijdag 26 juni in het parlement bekendgemaakt. Voorzitter Simons heeft tijdens de trekking aangegeven dat de hoofdprijs zeker zal helpen, nu men meer bezig is op de smartphone. Ook de informatie is vooral voor de jongeren belangrijk.

De trekking heeft in aanwezigheid van de pers plaatsgevonden. De deelnemers die in de prijzen zijn gevallen worden in het onderstaande tabel gepresenteerd.

1e prijs; Huawei Pro 20
Sontowinggolo Melisa

2e prijs; Bonnen ter waarde van SRD 2.000
Alvin Bloemenveld

3e prijs; Bonnen ter waarde van SRD 1.000
Nilyananda Thomas

1e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Sulima Farah Naiema

2e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Eugenio Bruce

3e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Mahinder Jaughahadin

4e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Enrique Dipotiko

5e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Diana Schattevo

6e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Safora Darson

7e Troostprijs; Bonnen ter waarde van SRD 250
Jalaisa Lamsberg

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…