fbpx
Winkelierster om sigaret zwaar mishandeld door 15-jarige jongen

De politie van het ressort Santo Dorp heeft de 15-jarige R.P. donderdag aangehouden.

Een winkelierster heeft op die dag aangifte gedaan tegen R.P. wegens zware mishandeling. De tiener stapte woensdag haar winkel binnen om sigaretten te kopen. Zij weigerde om de sigaretten te verkopen omdat zij wist dat hij minderjarig is. De tiener liep vervolgens boos de winkel uit.

Donderdag ging R.P. weer in de winkel. Wat de winkelierster niet wist, was dat hij gewapend was met een scherp voorwerp en dat hij haar kwaad wilde aandoen. Op een bepaald moment trok deze jeugdige geweldenaar het scherp voorwerp tevoorschijn en kapte de winkelierster daarmee aan haar rechterhand.

R.P. werd door omstanders aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het ressort Santo Dorp. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

De tiener is in verzekering gesteld en ingesloten in het Opa Doeli doorgangscentrum.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.