fbpx

Winkelierster en haar dochter in winkel aangereden door autobus, chauffeur ingesloten

GFC NIEUWS- De 29-jarige Xavier T. is op dinsdag 11 augustus door de politie Lelydorp in verzekering gesteld, nadat hij als bestuurder van een autobus betrokken was bij een aanrijding waarbij anderen zwaar lichamelijk letsels hebben opgelopen en ook behoorlijke materiële schade is toegebracht aan andermans goed.
Xavier T. is ook niet in het bezit van een rijbewijs.
Xavier is een met zijn autobus een winkelzaak binnengereden. De zaak is gevestigd nabij de kruising van de Bergenshoop- en de Sumatraweg. De winkelierster en haar dochter zijn gewond geraakt.
De slachtoffers en klanten stonden bij de kassa toen de autobus met hoge snelheid dwars door de voorgevel de winkel inreed. Xavier stapte uit het voertuig en vluchtte weg. Binnen vier uren na het incident meldde hij zich aan bij de politie.
Kort voor dat Xavier zich met zijn autobus in de winkelzaak boorde, was hij betrokken bij een andere aanrijding. Xavier reed door waarna die automobilist hem achterna ging.
Op de kruising van de boven genoemde wegen verloor Xavier de controle over de besturing van zijn autobus en reed de winkelzaak binnen.

BEKIJK OOK
Flying On Trusted Wings N.V. rechtmatig en conform vennootschapsrecht opgericht