fbpx
Winkelierster en haar dochter in winkel aangereden door autobus, chauffeur ingesloten

GFC NIEUWS- De 29-jarige Xavier T. is op dinsdag 11 augustus door de politie Lelydorp in verzekering gesteld, nadat hij als bestuurder van een autobus betrokken was bij een aanrijding waarbij anderen zwaar lichamelijk letsels hebben opgelopen en ook behoorlijke materiële schade is toegebracht aan andermans goed.

Xavier T. is ook niet in het bezit van een rijbewijs.

Xavier is een met zijn autobus een winkelzaak binnengereden. De zaak is gevestigd nabij de kruising van de Bergenshoop- en de Sumatraweg. De winkelierster en haar dochter zijn gewond geraakt.

De slachtoffers en klanten stonden bij de kassa toen de autobus met hoge snelheid dwars door de voorgevel de winkel inreed. Xavier stapte uit het voertuig en vluchtte weg. Binnen vier uren na het incident meldde hij zich aan bij de politie.

Kort voor dat Xavier zich met zijn autobus in de winkelzaak boorde, was hij betrokken bij een andere aanrijding. Xavier reed door waarna die automobilist hem achterna ging.

Op de kruising van de boven genoemde wegen verloor Xavier de controle over de besturing van zijn autobus en reed de winkelzaak binnen.

Meer nieuws

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.