fbpx
Winkelier mishandelt dief en wordt opgesloten

GFC NIEUWS– De 58-jarige recidivist Vishnu J. is op maandag 9 maart mishandeld door een winkelier. De politie kreeg de melding van de winkelier dat hij een mans op heterdaad had betrapt tijdens het stelen van zes pakjes kaas uit een koelkast in zijn supermarkt. Die winkeldief bleek de politie bekende Vishnu, J. te zijn.

Toen de politie ter plaatse arriveerde om Vishnu over te brengen naar het bureau, bleek dat die met moeite liep en plaats kon nemen in de politiewagen. Op het bureau verklaarde Vishnu dat hij door de winkelier was vastgebonden en mishandeld buiten de verkoopruimte van de supermarkt.

Op camerabeelden van de supermarkt is te zien dat de winkelier Vishnu heeft vastgebonden waarna hij hem met een hard voorwerp ettelijke keren op zijn knieën slaat.

De 51- jarige winkelier werd aangehouden wegens zware mishandeling. De mishandeling is zo ernstig dat Vishnu in het ziekenhuis is opgenomen. De winkelier in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.