fbpx
Winkelier ingesloten voor overtreding smokkeldecreet

GFC NIEUWS- Een 59-jarige winkelier is op woensdag 1 juli in Nickerie aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van het smokkeldecreet.

Naast de winkelier is ook een vrouw met de Guyanese nationaliteit aangehouden en in vreemdelingen bewaring genomen. Zij was in het gezelschap van de winkelier en vertoeft illegaal in Suriname.

De winkelier had specerijen en levensmiddelen bij zich die hij naar ons buurland Guyana wilde smokkelen. De man en de vrouw zijn door de politie aangehouden op een locatie dichtbij de grensrivier tussen Suriname en Guyana. Zij stonden op een boot te wachten om de oversteek naar Guyana te doen.

De specerijen en de levensmiddelen zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.