fbpx
Winkelier in Paramaribo-Noord spuugt per ongeluk op echtpaar

GFC NIEUWS-  Donderdagavond vond er een ‘bizar’ incident plaats voor de deur van een supermarkt in het noorden van Paramaribo. Terwijl een jong echtpaar vlak voor sluitingstijd inkopen in de winkel had gedaan en naar buiten liep, werd er vanuit een raam boven de zaak per ongeluk naar beneden gespuugd.

Het incident zorgde volgens een getuige kort daarna voor een korte maar heftige scheldpartij.

Het vermoeden bestaat bij de slachtoffers dat een familielid van de winkelhouder zijn keel aan het schrapen was en zonder rekening te houden met anderen zijn overtollig griepslijm uit het raam spuwde.

Gezondheidsdeskundigen waarschuwen in deze tijd waarin er een uitbraak is van het dodelijke coronavirus, om de hygiënevoorschriften in acht te nemen. Bij niezen, hoesten en spuwen moet een ieder rekening ermee houden dat ze anderen eventueel kunnen besmetten. Het advies is om ook niet meer op straat te spuwen.

 

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…