Winkeldievegge gepakt

GFC NIEUWS-De politie van Lelydorp heeft de 48-jarige Joyce S. voor enkele winkeldiefstallen opgesloten.

Joyce heeft op woensdag 3, donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli goederen gestolen uit een supermarkt in de Sumatraweg.

De verdachte had het tot een gewoonte gemaakt om grote flessen honing, blikken aardappel chips, grote blikken babymelk en dozen tandpasta te stelen.

Op donderdag 4 juli, nadat de supermarkt gesloten was, bekeek de supermarktexploitant de beelden die vastgelegd waren door zijn veiligheidscamera’s. Bij die gelegenheid zag hij hoe Joyce de diefstallen pleegde.

Op vrijdag 5 juli stapte Joyce de supermarkt weer binnen om te stelen, niet wetende dat zij in de gaten werd gehouden door de winkelier. Ze nam een fles honing en een blik aardappelchips van de schappen en stopte die vervolgens in haar tas.

Toen Joyce de winkel wilde verlaten, werd zij door de winkelier staande gehouden. Zij moest de gestolen goederen uit haar tas halen en terug geven.

De winkelier confronteerde haar ook met het feit dat zij eerder al spullen uit zijn zaak had gestolen en dat die diefstallen waren vastgelegd op camerabeelden.

De winkelier verlangde toen van Joyce dat zij hem moest betalen voor de goederen die zij eerder had gestolen. De winkeldievegge begon toen tekeer te gaan en rende op een bepaald moment hard weg.

De supermarkthouder deed toen aangifte van diefstal bij de politie van Lelydorp. De vrouw werd afgelopen dinsdag aangehouden.

Bij haar voorgeleiding heeft Joyce bekend dat zij de strafbare feiten heeft gepleegd.

Ze gaf verder aan dat zij samen woont met haar moeder en haar drie minderjarige kinderen en dat zij de enige kostwinner in het gezin is.

Overige berichten