fbpx
Facebook Pagelike Widget

Wil je snel veel geld verdienen? Maak goede kwaliteit mondmaskers

GFC NIEUWS– Wil je snel veel meer geld verdienen zonder al te veel moeite doen om afzet te vinden? Probeer te kijken of je degelijke kwaliteit mondmaskers weet te produceren. Je verkoopt ze zo en die gaan de komende tijd in veel landen heel hard nodig zijn. Vooral vlakbij jullie in Brazilië!

Dat is de kern van een Whatsappbericht  dat een Chinese ondernemer en supermarkthouder in Suriname zondag ontving van een familielid uit China.

Volgens informatie van de Chinese ondernemer wil hij op korte termijn inspelen op de heersende coronapandemie door mondmaskers te produceren.

“Vooral in ons buurland Brazilië met een inwonertal van meer dan 200 miljoen zou er bij een uitbraak veel afzet zijn”, voorspelt hij.

Ook in Suriname, de VS en Europa bestaat er een enorme behoefte aan hoge kwaliteit mondmaskers.

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…