fbpx
Facebook Pagelike Widget

Wijziging in kabinet Bouterse – Adhin

Het Kabinet Bouterse-Adhin krijgt vier nieuwe ministers.

President Desiré Bouterse heeft zich de afgelopen periode intensief beziggehouden met mogelijkheden ter versterking van het regeerteam om in de eindfase van de regeertermijn de gestelde regeringsdoelen te kunnen realiseren. In dit kader komt er een wijziging in de bemensing van het kabinet, meldt het NII.

De volgende ministers zijn door de president bedankt voor de bijdrage die geleverd is voor land en volk en de vele offers die daarmee gepaard zijn gegaan. Patrick Pengel en Regilio Dodson respectievelijk op de ministeries Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) en Natuurlijke Hulpbronnen (NH) en Cristien Polak van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo).

Op de volgende personen is er een beroep gedaan om het land en volk als minister te dienen. Sergio Akiemboto op het ministerie van NH, André Misiekaba op het ministerie van SoZaVo, Vijay Chotkan op het ministerie van OWT&C en de heer Rabin Parmessar op het ministerie van Ruimtelijk Ordening Grond- en Bosbeheer (RGB).

De regering zal zich met dit team ten volle inzetten om de beleidsdoelen die gesteld zijn zoveel als mogelijk verder veilig te stellen.

De beëdiging van de nieuwe ministers vindt plaats volgende week donderdag plaats. Na de beëdiging zal de president een persconferentie beleggen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…