Wij weigeren ons te vaccineren omdat het schadelijk is, beweren personen in Suriname

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- DOOR P.PETERSON, Ph.D. -Niet alleen in het buitenland zijn er talrijke personen die weigeren zich te laten vaccineren. Ook in Suriname groeit het aantal mensen dat zegt zich voor geen goud te laten inenten met de nieuwe COVID- vaccins.

Deze groep beweert dat de nieuwe vaccins niet veilig zijn, sterker nog dat deze schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid.

Op de Facebook pagina van GFC maken zij hun bezorgdheid in sterke bewoordingen kenbaar, zodra het om berichten  aangaande vaccinaties gaat. Zij hebben hun keuze al gemaakt: ze weigeren zich te laten vaccineren.

Zo schrijft een trouwe bezoeker van GFC die fel is tegen het vaccineren het volgende.

Waarom word ik vanuit de media gepusht om me te laten vaccineren? Ik doe verschrikkelijk veel moeite om mijn immuunsysteem gezond te houden door niet te drinken, roken of drugs te gebruiken.

Ik sport dagelijks en eet gezond en zorg ervoor dat ik dagelijks vitamine D aanmaak door in de zon te gaan.

Moet ik nu iets in mijn lichaam laten spuiten wat ik niet nodig heb omdat een ander deel van de bevolking het niet zo nauw neemt met hun eigen gezondheid, met daardoor een verzwakt immuunsysteem als gevolg?

PS een gevaccineerde kan gewoon nog het virus krijgen en is nog steeds besmettelijk voor anderen, net als een niet gevaccineerde, dus kom me niet vertellen dat ik een gevaar ben voor de kwetsbare groep en me daarvoor moet laten vaccineren! Er wordt vervolgens verwezen naar een link > t.co/qynxVicn7X

Topexperts zijn het erover eens dat personen die gezond leven, sporten, niet roken, niet drinken, geen drugs gebruiken, voldoende slapen, stress beperken, niet dik zijn, geen onderliggende klachten hebben en voldoende in de zon gaan om vitamine D aan te maken, inderdaad een zeer geringe kans hebben om te overlijden aan COVID- 19.

Ze zien graag dat er meer focus wordt gelegd op een gezonde leefstijl en het voldoende in de zon gaan om vitamine D aan te maken om zo het lichaam weerbaar te maken tegen virussen, bacteriën en andere ziektemakers.

Honderden gezondheidsexperts wereldwijd zijn het erover eens dat een optimale hoeveelheid vitamine D in het bloed, wat zeer gezond is, in combinatie met een gezonde leefstijl de kans op ernstige complicaties door COVID-19 met circa 90 procent kan verkleinen. Dat is vergelijkbaar met de werking van een vaccin, echter zonder kans op welke bijwerking dan ook.

Klik ook op de onderste links>

Overige berichten