fbpx

Wij Surinamers mogen erg trots zijn op onze First Lady!

INGEZONDEN- Ik kijk over het algemeen heel erg kritisch naar een heleboel dingen in het leven en zal niet heel erg snel van mening zijn dat we trots mogen zijn op een persoon. Waarom? Een mens heeft over het algemeen namelijk veel goede kanten en soms wat mindere.

Maar ik moet het eerlijk toegeven: er zijn mensen in ons land die erboven uitstijgen. En dat bedoel ik op een zeer positieve manier.

Een van deze personen is onze First Lady, mevrouw Ingrid Bouterse-Waldring.

Een moeder, een echte vrouw van Suriname waar wij als Surinamers erg trots op mogen zijn. Een voorbeeldfiguur! Ze is altijd positief verbindend bezig, zeer sociaal bewogen, beschaafd, lief, heeft een mooi uiterlijk, is altijd op en top gekleed, representatief, intelligent en heeft altijd een open oor voor de gewone man en vrouw van de straat. Ze is beslist niet arrogant en kan met een ieder een praatje maken, ongeacht wie je bent in onze maatschappij. Ze respecteert ons allemaal.

BEKIJK OOK
Nurmohamed bezoekt OW-projecten Coronie en Nickerie

Wanneer iemand in nood is zal ze altijd proberen te helpen. Ik heb dat van veel mensen gehoord. Onze First Lady heeft een hart van goud, zo wordt vaker aan mij verteld.

Het lijkt mij goed dat wij als Surinamers niet alleen maar klagen over de mensen die dingen verkeerd doen. Ook de politiek steeds erbij halen is niet altijd nodig! Ook al heb je een andere politieke kleur, geef gewoon eerlijk toe wanneer mensen goed bezig zijn! Laten wij vooral focussen op onze voorbeeldfiguren en leren van hen. Dat zal Suriname alleen maar ten goede komen.

J. Kerto