fbpx
Wij komen binnen enkele dagen met goed nieuws: effectief coronavaccin veel sneller beschikbaar

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Wetenschappers van Oxford University in Engeland zeggen binnen enkele dagen met heel goed nieuws te komen over een recent ontwikkeld coronavaccin.

“Dit is nog nooit eerder vertoond. In zo’n korte tijd een goed werkend vaccin maken duurt meestal jaren. Maar alles lijkt erop dat wij binnen korte termijn kunnen beschikken over een effectief en veilig werkend coronavaccin”, zeggen medische specialisten woensdagavond aan het Amerikaanse FOX NEWS.

Maandag worden de positieve nieuwe resultaten gepubliceerd in het wetenschappelijk blad The Lancet. De gerenommeerde Oxford Universiteit wordt door gezondheidsdeskundigen gekwalificeerd als de absolute top van de wereld op vaccingebied.

 

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.