fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Whoopi Goldberg – bijna – op de vuist met studiogast

Zij gingen nog net niet met elkaar op de vuist, maar veel scheelde het niet. Het bleef bij Whoopi Goldberg die een interview met Jeanine Pirro afbrak en de Fox News-presentatrice het gebouw uitschopte.

Pirro was op bezoek bij de ABC-talk show The View om haar boek “Liars, Leakers, and Liberals: The Case Against the Anti-Trump Conspiracy” te promoten.

Gastvrouw Goldberg reageerde als door een wesp gestoken toen haar conservatieve gast naar haar wees en beweerde dat zij leed aan “Trump waanzin-syndroom”.

Moe

“Luister, ik lijd niet aan ‘Trump-waanzin’,” reageerde Goldberg.

“Laat me je vertellen waar ik last van heb: ik ben moe van mensen die een gesprek beginnen met ‘Mexicanen zijn leugenaars en verkrachters’,” verwijzend naar de controversiële verklaring van Trump tijdens de campagne voor het Witte Huis.

“Ik ben 62 jaar oud. Er zijn veel mensen in functie geweest waar ik het niet mee eens was. Maar ik heb nog nooit zoiets als dit gezien.

OOK INTERESSANT
Joe Biden valt op de grond tijdens diploma uitreiking Amerikaanse luchtmacht (VIDEO)

Ik heb nog nooit iemand zoveel haat zien opstoken. Ik heb nog nooit iemand zo afwijzend gezien,” vervolgde ze.

Doei

De woordenwisseling eindigde met de afscheidswoorden van Goldberg: “Wat vreselijk is, is dat de president van de Verenigde Staten mensen oproept om mensen in elkaar te slaan,” schreeuwde Goldberg, terwijl zij de kaarten met vragen verscheurde en tegen Pirro zei: “Doe de groeten. Doei! Ik ben klaar.”

De ruzie zou buiten beeld zijn voortgezet. Volgens Goldberg zou Pirro na de uitzending een woord gebruikt hebben tegen de tafelgasten, in bijzijn van het publiek, “dat ik hier niet kan herhalen”.

Pirro zegt dat Goldberg zou hebben geschreeuwd: “F* you! F* you! Sodemieter op uit dit gebouw!” Goldberg legde in een volgende uitzending uit wat zich na de uitzending had afgespeeld: