fbpx
Wetenschappers vinden 18.000-jaar-oude puppy in Siberische bevroren grond

GFC NIEUWS- Wetenschappers hebben een ‘perfect bewaard gebleven’ 18.000-jaar-oude puppy gevonden in Siberische bevroren grond.

Het gemummificeerde lichaam toont de haren, tanden, bakkebaarden en wimpers in perfecte staat.

Russische wetenschappers ontdekten de prehistorische hond in een brok van ingevroren modder nabij de stad Yakutsk afgelopen jaar, maar is vanaf maandag te zien in het Mammoth Museum.

Het DNA van het dier werd geanalyseerd en werd vastgesteld dat het ruim 18.000 jaar oud is.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.