fbpx

Werkzaamheden Zwartenhovenbrugstraat verlopen vlot

De werkzaamheden voor het verhelpen van de ontwateringsproblematiek aan de westelijke zijde van de Zwartenhovenbrugstraat zijn reeds in afrondende fase. Om het gedeelte tussen de Nassylaan en de Keizerstraat te vernieuwen, was er initieel een periode van drie weken uitgetrokken.

Myrtle Graanoogst, project-engineer ACE consultant die belast is met de dagelijkse werkzaamheden aan de Zwartenhovenbrugstraat, legt de nadruk op het belang van de medewerking van buurtbewoners en winkeleigenaren. Zij hebben hun volledige medewerking verleend aan dit project, waardoor de werkzaamheden die uitgetrokken waren voor drie weken binnen een week reeds in de afrondende fase zijn.

OOK INTERESSANT
Vloer van tempel in India begeeft het: 25 mensen zitten vast in waterput

Graanoogst geeft verder aan dat zij binnenkort zullen starten met de werkzaamheden aan de Oostelijke rijbaan van de Zwartenhovenbrugstraat. Het verkeer vanuit de Wagenwegstraat zal tijdens deze werkzaamheden alleen rechtdoor kunnen gaan in de Nassylaan of rechtsaf in de Stoelmanstraat.

De bedoeling is om deze week nog te starten, de wegmarkeringen en borden die de aanvang van werkzaamheden aangeven zijn reeds geplaatst.(GFC)