fbpx

Werknemer spuitinrichting steelt I-phones en geld uit auto klant

De politie van Uitvlugt heeft donderdag de 39-jarige Dinesh R. aangehouden en in verzekering gesteld. Een benadeelde deed op woensdag 25 juli aangifte tegen Dinesh. Hij wordt ervan verdacht uit het voertuig van de persoon SRD. 80,- en twee I-phones te hebben gestolen.

Volgens verklaring van het slachtoffer had hij zijn voertuig bij een spuitinrichtingszaak voor werkzaamheden achtergelaten. Toen hij zijn voertuig ophaalde, waren de I-phones en het geldbedrag verdwenen.

De eigenaar hiermee geconfronteerd gaf aan dat hij zijn helper Dinesh op een bepaald moment de opdracht had gegeven om het voertuig te verplaatsen. Opmerkelijk was dat Dinesh een ritje in dat voertuig had gemaakt om daarna nog enige tijd daarin te blijven zitten.

BEKIJK OOK
Regering vast van plan zorgcontinuïteit te garanderen

Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden duidelijk te zien dat Dinesh de enige persoon is geweest die in het voertuig was. Hij werd opgespoord en in beschonken toestand aangehouden.

Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. De buit is nog niet terug gevonden.(GFC)