fbpx
Werkbespreking dc Commewijne met ondernemers belast met vuilophaal

GFC NIEUWS- Districtscommissaris Mohamedsafiek Radjab had donderdag een werkbespreking met de ondernemers Mangrey en Nanhay Khan die in Commewijne belast zijn met de vuilophaal.

De burgervader doet een beroep op de gemeenschap van Commewijne om zich te houden aan de ophaaldagen en de tijd wanneer het vuil voor ophaal gezet dient te worden.

Om te voorkomen dat de zakken niet verscheurd worden door honden doet de burgervader een beroep op de gemeenschap van Commewijne om hun huisvuil niet te vroeg langs de weg te zetten.

Verder wordt de gemeenschap op het hart gedrukt om geen grofvuil te zetten voor ophaal.

Voor RAYON MEERZORG (Meerzorg, Commissaris Thurkowweg t/m Lust en Rust en Hadji I. Soemitaweg t/m Tamansarie) zijn de vuilophaal dagen WOENSDAG en ZATERDAG.

Voor RAYON TAMANREDJO ( Tamanredjo t/m Stolkertsijver en geheel Alkmaar) zijn de vuilophaal dagen DINSDAG en VRIJDAG.

Voor RAYON NIEUW-AMSTERDAM(vanaf Belwaarde t/m Leliendaal) zijn de vuilophaal dagen MAANDAG en DONDERDAG.

De ophaal begint vanaf 8.00 uur. Voor onduidelijkheden of suggesties kunt u de ondernemers en de districtscommissaris bereiken op de nummers 8656485 (Mangrey), 7276435 (Nanhay Khan) en 8590649 (dc).

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.