fbpx

Wereldvoedseldag in teken van voedingshelden

GFC NIEUWS- 16 oktober 2020, Wereldvoedseldag, staat dit jaar in het thema van voedingshelden.
Als je nou een consument, producent of overheidsambtenaar bent, je kunt een bijdrage leveren aan het gezond maken van onze voedingsketen.
Ook op Wereldvoedseldag levert de Ai One app een bijdrage. Met de komst van Vita Health op de app, is het makkelijker geworden om groenten en fruit te bestellen. De ophaallocatie is gevestigd aan de Madeliefjesstraat 8, die op wereldvoedseldag officieel in gebruik werd genomen.
De oprichting van Vita Health was al een poos in de planning. De lancering van Ai One heeft het proces versneld, zegt Patrick Marman directeur van Vita Health. De app heeft het mogelijk gemaakt om direct een moderne digitale aanpak te geven aan het verkopen van gezonde voeding zoals groenten en fruit.
Marman is gestart met dit bedrijf vanwege zijn liefde voor gezonde voeding en het als een uitdaging ervoer om op een simpele manier aan voldoende gezonde voeding te komen. Vita Health neemt producten af bij Tohora NV. Het bedrijf werkt conform de ISO 22000 en HACCP normen om groenten, fruit en aardvruchten panklaar en of eetklaar te verwerken.
Bij Vita Health is het ook mogelijk om plantjes te kopen voor een eigen moestuin. Gezonde voeding kan ook zelf geplant en geoogst worden. De Ai One app, die op 9 september werd gelanceerd als eerste ‘mobile commerce’ applicatie van Suriname, timmert hard aan de weg om voor bestaande en opkomende winkeliers een platform te zijn die een transformatie slag willen maken en ook succesvol willen zijn in dit digitale tijdperk.
Samen met Vita Health wordt er nog meer invulling gegeven aan de gedachte om zelfvoorzienend te zijn. Zoals de slogan van de Verenigde Naties voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen luidt: Leave No One Behind. Zo streeft Ai One een platform te zijn voor een ieder om digitaal zaken te doen in Suriname.

BEKIJK OOK
Grote wijziging in verkeerssituatie rond Nieuwe Haven op komst