fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Wereldtop kickbokser Badr Hari zegt dat wij het coronavirus zeer serieus moeten nemen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Ex- wereldkampioen kickbokser Badr Hari, die onlangs besmet raakte met het coronavirus, zegt dat wij het virus zeer serieus moeten nemen. “Ik ben nog nooit eerder zo vreselijk ziek geweest, het was zeer ernstig en erg zwaar”, vertelt hij aan Spike Sports NL.

De zeer fitte en superkrachtige vechter die binnen een jaar of iets langer waarschijnlijk weer in de ring  zal staan tegenover wereldkampioen Rico Verhoeven laat er geen twijfel over bestaan. Sommige personen, jong of oud, fit of niet fit, gezond of ongezond, kunnen doodziek van het virus worden.

“Ik begrijp nu heel goed wat het coronavirus met een mens kan doen. Als het mij zo hard kon treffen terwijl ik zo fit ben, wat kan het doen met een ander die iets minder in vorm is? Er zijn veel meningen over het coronavirus, maar ik ben zelf van oordeel dat wij er alles aan moeten doen om niet besmet te raken”, aldus Badr Hari.

OOK INTERESSANT
Pasafgestudeerde 18-jarige tiener springt van cruiseschip voor challenge, raakt spoorloos

Ook de Nederlandse premier Mark Rutte haalde vandaag uit naar personen die COVID-19 bagatelliseren. “Het is niet een griepje, zoals een aantal protestanten denken”, zei de premier vandaag tijdens een bijzondere toespraak.

Klik hieronder voor het interview met topkickbokser Badr Hari.