fbpx
Werelds meest vruchtbaarste vrouw heeft 44 kinderen en is nu gestopt

GFC NIEUWS- Mariam Nabatanzi (40) uit Oeganda had op haar 36ste levensjaar al 44 kinderen op de aardbodem gezet.

Haar 44ste kind zal ook haar laatste zijn, want de doctoren hebben haar een verbod opgelegd om nog meer baby’s te verwekken en hebben haar baarmoeder doorgeknipt.

Op haar twaalfde werd Nabatanzi uitgehuwelijkt aan een veertigjarige man. Een jaar later beviel de toentertijd dertienjarige Mariam van haar eerste tweeling. Er zouden nog vijf tweelingen volgen. Daarna kwamen er ook nog vier drielingen en vijf vierlingen. Opgeteld zijn dat bij elkaar dus 44 kinderen, van wie er helaas zes zijn overleden.

Ook bij haar laatste zwangerschap drie jaar geleden ging het niet helemaal volgens plan. Een van de twee kindjes van haar zesde tweeling kwam er niet levend uit.

Op haar 36ste ging haar man ervandoor en liet hij haar achter met 38 kinderen. Voor een alleenstaande vrouw resulteert zoveel kinderen in natuurlijk nog meer armoede. De kinderen zijn verdeeld over vier kleine huisjes.

Mariam doet alle soorten werk om het gezin te onderhouden. Van kapster tot het brouwen van gin en het verkopen van geneeskundige kruiden.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…