fbpx
Wellness day voor kinderen met ontwikkelingsachterstand

Het Medisch Opvoedkundig Bureau (MOB) heeft maandag invulling gegeven aan hun jaarlijks terugkerend activiteit voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een beperking of anderszins onder de naam Prakiki.

De groep vertrok met een bus van het Nationaal Leger naar oppas Teddybeer aan de Indira Ghandiweg.

Bij aankomst ter plekke werd de sportieve dag ingeluid met een wandelloop over de Indira Ghandiweg richting scholengemeenschap Lelydorp en terug een afstand van ongeveer 1 kilometer.

Na een korte pauze bij terugkeer waarbij de kids zich tegoed deden aan water en sap gesponsored door Rudisa Beverages werd de sportieve dag vervolgd met creatieve spelletjes onder leiding van medewerkers van het ministerie van Sport en Jeugdzaken.

De inwendige mens na zo’n sportieve dag werd versterkt met melkproducten deels gesponsored door de Melkcentrale Paramaribo.

Hierna gaf de brandweer informatie over brandpreventie op he niveau van de kinderen en als afkoeling werden de kinderen natgespoten.

Als afsluiting traden jonge artiesten verenigd onder de naam CRW 2 Creations.

Ook in Nickerie deden het team en de kinderen heel erg enthousiast mee aan de activiteiten.

In Nickerie begon men met het volkslied en een lied waarbij elk kind iets over zichzelf mocht zeggen.

De activiteit in Nickerie vond plaats in een lokaal van de O.S. van Pettenpolder. Ook in Nickerie werd ondersteuning verkregen van Sport en Jeugdzaken.

Het programma wordt vandaag op alle drie locaties van het MOB verder vervolgd.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…