fbpx
Facebook Pagelike Widget

Weinigen bijeen in Ons Huis om te bidden voor kinderen

Stichting Weid Mijn Lammeren, onder voorzitterschap van Gloria Lie Kwie Sjoe, hield vandaag de vierde Nationale ‘Gebedsdag voor Kinderen’. Dit vond plaats in Ons Huis in bijzijn van de directeur van Jeugdzaken, Rachel Koningsbloem-Pinas.

De opkomst was zeer matig. Er is volgens de organisatie enige verwarring ontstaan, omdat achteraf blijkt dat een aantal mensen zijn gegaan naar Congreshal.

Weid Mijn Lammeren belooft het evenement het komend jaar groots aan te pakken, omdat het eerste lustrum gevierd zal worden.

Lie Kwie Sjoe zegt dat dit een heel belangrijke dag is voor alle kinderen in Suriname. “Opvoeding is belangrijk maar ook het geestelijk welzijn van de kinderen is niet weg te denken. De opvoeding heeft naast het bijbrengen van de normen en waarden ook te maken met geestelijke vorming”, haalt ze aan.

Tijdens de gebedsdag is er onder andere gesproken over seksueel molest, het gebruik van xtc, geweld onder jongeren en schoolprestaties. De jongeren hebben deze zaken meegenomen in hun gebed.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…