fbpx

Wegstrekking Carolinabrug tot Cassipora/Blaka watra afgesloten voor vrachtverkeer

De rijweg vanaf de Carolinabrug over de Surinamerivier in de rijrichting Cassipora/Blaka watra, is afgesloten voor vrachtverkeer boven vier ton. Districtscommissaris, Armand Jurel, is tot dit besluit gekomen vanwege de zeer slechte staat waarin deze weg verkeerd. Doordat het continu regent en veel houttransport plaatsvindt, is dit deel onberijdbaar geworden.

Deze maatregel wordt genomen om te voorkomen dat de gemeenschap van het gebied geïsoleerd raakt. ‘De vrees bestaat dat de weg in een nog slechtere staat zal verkeren als er toch zwaar verkeer hiervan gebruik maakt. Als de weg totaal onberijdbaar wordt zal het ten nadele komen van de dorpsgemeenschappen. De schoolbussen en andere personenauto’s blijven nu al vastzitten en komen moeilijk door de grote modderpoel’, zegt Jurel.

OOK INTERESSANT
Wegomlegging Onafhankelijkheidsplein

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie zal voorlopige werkzaamheden uitvoeren ter verbetering van de situatie. E

r zal controle uitgevoerd worden door de politie en de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht(SBB). Dit weggedeelte blijft tot nader order gesloten.(GFC)