fbpx
Weggedeelte Molenpad-Limesgracht rond Srefidensi tijdelijk opengesteld

GFC NIEUWS- De stagnaties bij de laatste fase van de rehabilitatiewerkzaamheden aan de Zwartenhovenbrugstraat zijn zo goed als overbrugd.

De medewerkers van Baitali Group zijn momenteel bezig met het uitvoeren van werkzaamheden op het trottoir van dit weggedeelte.

De wegstrekking tussen het Molenpad en de Limesgracht wordt volgens planning in het weekend voor de Srefidensiviering tijdelijk opengesteld voor het verkeer, zegt Angelito Del Castillo, projectmanager van het aannemingsbedrijf Baitali.

Het ligt ook in de planning het gedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat tussen Limesgracht en de Gemeenelandsweg in de tweede week van december open te stellen voor het verkeer. Dat betekent dat voor de Kerstviering de totale weg zal worden vrijgegeven voor het verkeer, laat Del Castillo weten.

Bij het deel tussen de Prinsenstraat en de Dr. Sophie Redmondstraat moeten er volgend jaar nog werkzaamheden aan de hoofdriolering worden uitgevoerd. De volledige oplevering van de werkzaamheden, inclusief riolering, bovenbouw van de weg, bebording en belijning is gepland voor volgend jaar mei.

Minstens drie momenten zijn er waarbij de werkzaamheden vertraging hebben opgelopen.

De eerste stagnatie werd veroorzaakt door een asbestbuis die vervangen moest worden bij de kruising met het Molenpad. Langs de asbestbuis liepen er ook hoogspanningskabels van de Energie Bedrijven Suriname.

Ten tweede kreeg de aannemer wat meerwerk om de overkluizing te maken nabij de Limesgracht. Bij het opengooien zijn wij verschillende nutsvoorzieningen tegengekomen. In dit geval kon het werk niet met machines worden uitgevoerd, maar met de hand om het werk met de nodige tact en nauwkeurigheid uit te voeren, laat de projectmanager weten.

Eind september zijn er ook als gevolg van de regen stagnaties tijdens de rioleringswerkzaamheden opgetreden. “De issues die zich vandaag kunnen aandienen zullen we samen met de nutsbedrijven redelijk snel kunnen oplossen.”

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…