fbpx

Weggedeelte Molenpad-Limesgracht opengesteld voor verkeer

GFC NIEUWS- Het weggedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat tussen het Molenpad en de Limesgracht wordt vandaag opengesteld voor het verkeer.

De aannemer die belast is met de rehabilitatiewerkzaamheden, heeft in de afgelopen dagen danig werk verricht zodat dit gedeelte weer toegankelijk is.

Met de openstelling zullen er ook enkele veranderingen optreden. Politiecommissaris Stanley Changoer legt uit dat het gedeelte dat was afgesloten donderdag om 08.00 uur ‘s morgens wordt opengesteld.

Dit betekent dat het verkeer dat over de van ‘t Hogerhuysstraat richting het stadscentrum gaat, rechtdoor kan rijden tot de Limesgracht. Men kan dan linksaf de Limesgracht inslaan om vervolgens naar de plaats van bestemming te rijden.

De politiefunctionaris benadrukt echter dat degenen die zich op de linkerrijstrook van de van ‘t Hogerhuysstraat bevinden wel eerder gaan moeten afslaan, in het Molenpad.

Voor zij die zich op de rechterrijstrook bevinden, geldt rechtdoor rijden naar de Limesgracht. De politie gaat donderdag zichtbaar zijn om het verkeer te begeleiden.

BEKIJK OOK
Onhygiënische toestanden voor ingang vuilstortplaats Moengo

Een andere maatregel is dat een aanpassing komt voor het verkeer over het Molenpad.

Deze straat was gedurende de werkzaamheden tussen zes en tien uur ‘s morgens een eenrichtingsweg tot aan de Afi Jabastraat.

Deze situatie zal vandaag tot 10.00 uur (‘s morgens) nog het geval zijn, maar is vrijdag helemaal niet meer van kracht.

Dat betekent dat het Molenpad ingaande vrijdag geen eenrichtingsweg meer is, maar in twee rijrichtingen wordt opengesteld.

Deze zelfde maatregel geldt volgens de politiecommissaris ook voor de Afi Jabastraat die in de afgelopen maanden net als het Molenpad eenrichtingsweg was: vanaf het Molenpad tot de Gemenelandsweg.

Deze situatie komt vrijdag ook te vervallen, waardoor de Afi Jabastraat weer een tweerichtingsweg is.

Zowel het Molenpad als de Afi Jabastraat zijn tot donderdag 21 november tussen 06.00 uur en 10.00 uur nog eenrichtingswegen.