fbpx

Wegafsluitingen vanwege vooroefening parade en defilé

GFC NIEUWS- Vanwege de te houden parade en defilé op maandag 25 november zal het Korps Politie Suriname (KPS) vooroefeningen naar deze activiteit doen in de omgeving Zorg en Hoop en andere plekken.

Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden op de volgende dagen: vrijdag 8, woensdag 13, vrijdag 15, maandag 18 en zaterdag 23 november.

Aangezien de wegen op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

Op vrijdag 8 november zal de vooroefening plaatsvinden nabij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De oefening zal op de openbare weg plaatsvinden en wel op de Dr. Sophie Redmond-, de Johan Adolf Pengel-, en de Brumastraat en de Oranjelaan.

BEKIJK OOK
Woedende echtgenoot slaat hoofd partner tegen muur omdat hij vermoedt dat ze een relatie heeft met haar werkgever

Op woensdag 13 en vrijdag 15 november zal de oefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Er zal gelopen worden op de Commewijne-, de Coesewijne-, de Nickerie- en de Surinamestraat.

De pre-generale oefening zal volgens planning op maandag 18 november plaatsvinden nabij het hoofdbureau van de Brandweer Kazerne aan de Gemenelandsweg. De oefening zal plaatsvinden over de wegen Gemenelandsweg, Gravenbergstraat en de Rodekruislaan.

De generale oefening vindt plaats op maandag 23 november in de omgeving van de Politieacademie.

De vooroefeningen vinden in de ochtenduren plaats. Het verkeer zal vanaf 06.30 uur worden omgeleid.