Wegafsluiting vanwege installatie diensthoofd KPA

In verband met de installatie van het diensthoofd van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) maandag zal de Welgedacht A weg tussen de Magentakanaal- en de Tampoeaweg van 06:00 uur tot en met 13:00 uur voor het verkeer worden afgesloten.

De alternatieven routes waarvan weggebruikers gebruik kunnen maken zijn:
Vanuit de Indira Ghandiweg:

– de Magentakanaalweg rechtsaf, vervolgens linksaf in de Mopentiboweg, daarna linksaf de Mawakaboweg in om vervolgens op de Welgedacht A weg te komen.

Ook kunnen verkeersdeelnemers de Magentakanaalweg linksaf inslaan, daarna rechtsaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf in de Tampoeaweg om op de Welgedacht A weg te komen.

Vanuit de Bomaweg:

– de Mawakaboweg linksaf, daarna rechtsaf in de Mopentiboweg, vervolgens rechtsaf de Magentakanaalweg in en komt men op de Welgedacht A weg.

Ook kunnen verkeersdeelnemers de Tampoeaweg rechtsaf inslaan, daarna linksaf in de Merveilleweg, vervolgens linksaf de Magentakanaalweg in om op de Welgedacht A weg te komen.

Bestemmingsverkeer is toegestaan, meldt de politie die een beroep doet op weggebruikers om rekening te houden met de wegomlegging en de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.(GFC)

Overige berichten