fbpx
Wegafsluiting in verband met inauguratie president

GFC NIEUWS- In verband met de inauguratie van de president van de republiek Suriname op 16 juli zal omstreeks 00.00 uur een omlegging plaatsvinden van het verkeer op de kruising gevormd door de Henck Arronstraat en de Grote Combeweg en het verkeer op de kruising gevormd door de van Roseveltkade en de Kleine Waterstraat.
Omstreeks 08.00 uur wordt de omlegging verruimd met:

– De Henck Arron/ Tourtonnelaan
– de Miranda- / Lim A Postraat vanaf De Nationale Assemblee (D.N.A.)
– Watermolenstraat/ Lim A Po straat
– Noordekerk- / Lim A Po straat
– van Roseveltkade / Wulfingstraat
– van Roseveltkade / Grote Combeweg
– Henck Arronstraat/ Grote Combeweg.

Omstreeks 14.30 uur vindt de parade plaats rondom het Onafhankelijkheidsplein. Vanwege de Covid-19-pandemie zullen alleen genodigden worden toegelaten tot deze activiteit.

Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.