fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Weg naar Matta wordt aangepakt

De slechte staat van de weg naar het Inheems dorp Matta heeft de aandacht van de regering. De districtscommissaris van Para, Armand Jurel, heeft in samenwerking met verschillende actoren het zover gekregen dat de weg wordt aangepakt. De werkzaamheden om het wegdek te rehabiliteren zijn reeds in volle gang. Hiervoor hebben verschillende actoren een bijdrage geleverd.

In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut geeft de burgervader aan dat deze weg wel opgebracht was voor rehabilitatie op een later tijdstip. De noodsituatie heeft de rehabilitatie versneld op gang gebracht. De commissaris is de verschillende actoren die een bijdrage hebben geleverd erkentelijk.

OOK INTERESSANT
Nieuwe producten en misleidende informatie dreigen tientallen jaren van vooruitgang tegen tabaksgebruik ongedaan te maken

Ook waarschuwt Jurel voor het barricaderen van wegen. Hij kiest liever voor overleg dan barricaderen en zegt dat de politie in zal komen indien dat in de toekomst weer het geval zal zijn.

De dc is blij met de rust die teruggekeerd is in zijn district en gelooft erin dat de werkers die lange uren maken, binnenkort de weg zullen opleveren.(GFC)