fbpx
Weer 15-jarig meisje vermist

GFC NIEUWS- De 15-jarige Sneha wordt sinds donderdag 3 september vermist.

De familie van het meisje heeft een bericht geplaatst op social media waarin wordt opgeroepen om alle informatie over haar verblijfplaats door te geven aan de politie van Domburg en bericht zoveel mogelijk te delen.

Sneha en haar broertje waren op 3 september alleen thuis aan de Boxel Paraweg, terwijl de ouders aan het werk waren. Volgens haar broertje ging ze naar het toilet.

Na ruim 30 minuten ging de jongen opzoek naar zijn zus, omdat hij vond dat ze te lang op toilet bleef. Het meisje zat echter niet op toilet en was nergens in het huis.

De jongen informeerde de buren. Een van ze gaf aan dat die het meisje in een zwartgelakte auto zag wegrijden.

De politie van Domburg heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.