fbpx
Wederom lockdown-overtreders gebracht naar Politie Academie

GFC NIEUWS- De politie heeft gisteren moeten optreden tegen tientallen lockdown-overtredens.

Vanuit verschillende buurten werden ongehoorzame burgers die na 20.00 uur niet thuis wilde blijven opgehouden in het politieopleiding centrum.

De mensen die gisteravond zijn aangehouden, zijn pas vanochtend naar huis gestuurd met een brief. Binnen twee uren mochten ze niet meer op straat zijn. Ze moesten de kortste weg zoeken naar huis.

Het gaat om personen die aangehouden zijn in het verkeer, maar ook voetgangers en burgers die op de hoeken van de straten stonden.

De bestuursdiensten verlenen ook ondersteuning aan de politie bij de controle. De bestuursambtenaren zullen gedurende het weekend op verschillende locaties aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Op de gemeenschap wordt een dringend beroep gedaan zich te houden aan de regels om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De lockdown duurt tot en met maandagochtend 05.00 uur.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…