fbpx

We Got Starzz finalisten bekend

Na een bruisende kwart en halve finale van het jongeren talentenevenement We Got Starzz in Grun Dyari zijn de finalisten bekend, die vrijdag zullen strijden voor de eindtitel. De organisatie Green Events rondde begin september de audities af van dit grootse vakantieproject, waar aan jongeren in verschillende leeftijdscategorie√ęn met hun talenten konden deelnemen.

Onder grote publieke belangstelling gaven zij het uiterste van zichzelf bloot in de diverse optredens van zang, dans, cabaret, goocheltrucs en ook voordrachtkunst.

Green Events heeft als doelstelling met deze activiteit zoveel als mogelijk jongeren in de vakantie een bijzondere bezigheid te bieden. Het evenement heeft het format van de welbekende X-Factor waardoor de deelnemer gedurende de competitie moet optreden en punten moet zien te vergaren tot aan de finale.

Nu de finalisten bekend zijn kan worden gestreden voor de eindtitel, die ook in Grun Dyari zal plaatsvinden. De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft nu reeds te kennen gegeven dat Green Events welkom is om meer activiteiten voor de doelgroep te organiseren op het terrein.

Hieronder de 10 finalisten:
Gianni Jabini
Devlyn Abiamofo
Eutenice Proeger
Gretchen Ligeon
Pearl Gisaidoobe
Sarah Marcus
Serena Ardin
T&I
The Twins
Tripple F