Waterrekening kindertehuis Nos Kasita betaald met hulp van binnen en buiten Suriname

Met donaties uit binnen en buitenland zijn enkele waterrekeningen van kindertehuis Nos Kasita betaald. Dit gebeurde door tussenkomst van activiste Maisha Neus.

De totale rekening die betaald is, bedraagt SRD 9.070. De rekening van de maand juli van SRD 1.387 staat nog open.

Neus: “ik ben misschien net aankomen waaien. Ik ben misschien impulsief. Ik ben misschien nog jong, groeiende en lerende. Ik ben ook maar mens. Men kan van alles en nog wat over mij zeggen… maar een ding kan en zal niemand mij ontnemen.

Ik ben een vrouw van mijn woord. Ik ben een vrouw van eerlijkheid, transparantie en aansprakelijkheid. Als ik iets zeg, dan doe ik het ook. Als ik een afspraak maak, dan kom ik die na. Als ik iets niet goed doe, dan sta ik open voor kritiek en correctie. Hoe moeilijk of pijnlijk dat soms mag zijn.
Het is jammer dat onze overheid zich op laffe wijze van diens verantwoordelijkheden ontdoet en een kwetsbare groep in nood keihard in de steek laat”, schrijft Neus.(GFC)

Overige berichten