fbpx

Wat je sterrenbeeld vertelt over je seksleven

Ram (21 maart – 21 april)
In je dagelijkse leven sta je bekend om je krijgersfaçade, maar in de slaapkamer ben je een eerder een softy. Vergis je echter niet: die tederheid en kalmte is nergens te bespeuren als je zin hebt in seks.

Stier (22 april – 21 mei)
Behorend tot de aardetekens ben jij erg zintuiglijk ingesteld, afwachtend en zeer vasthoudend. Je houdt van de sensatie die seks te bieden heeft en je doet het het liefst op een niet-gehaaste en onbevangen manier.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)
Tweelingen houden van fun en dat geldt ook voor hun seksleven. Ze raken makkelijk opgewonden en zijn snel tevreden.

Kreeft (22 juni – 23 juli)
Kreeften staan erom bekend emotionele en erg passionele minnaars te zijn. Ze houden van lange, intense kussen en omhelzingen. Het aanraken van een ander lichaam is voor hen een ultiem zintuiglijk genot en iemand anders toelaten hun lichaam aan te raken is voor hen een uitdrukking van vertrouwen en diepe intimiteit.

Leeuw (24 september – 23 augustus)
De leeuw ziet seks als iets heel natuurlijks en wil vooral liefhebben als beide partners in de stemming zijn. Ze houden ervan om hun partner te bevredigen zonder dat ze daarvoor iets in de plaats willen.

Maagd (24 augustus – 22 september)
Praktisch en ambitieus als ze zijn, praten ze niet graag over seks. Van onenightstands houden ze dan weer wel. Daarnaast zijn geheime liefdesaffaires vaak erg aanlokkelijk voor maagden, die seksueel opgewonden worden door dergelijke verboden avonturen.

BEKIJK OOK
Project ‘Ontwatering en Rehabilitatie wegen Winti Wai en Pontbuiten’ van start

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Hoewel weegschalen wel geduld hebben, overheerst vaak hun natuurlijke vurige neiging om er meteen aan te beginnen en er helemaal in op te gaan. Bovendien houden ze wel van experimenteren, zeker als het gaat om de locatie.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)
Hoewel schorpioenen de indruk kunnen geven dat ze verlegen of teruggetrokken zijn, komt zodra ze seks hebben hun hartstochtelijke karakter naar boven.

Boogschutter (23 november – 22 december)
Boogschutters houden van actie en zijn niet zo’n fan van voorspel. Ze zijn direct, vurig – soms zelfs overweldigend – en ervaren meestal een hoge mate van opwinding.

Steenbok (23 december – 20 januari)
Je bent net zo praktisch in je seksleven als in je leven: je denkt altijd op lange termijn. Steenbokken willen graag regelmatig seks, zolang dat maar is met iemand waar ze om geven en een toekomst mee zien.

Waterman (21 januari – 18 februari)
Op het gebied van seks zijn watermannen snel verveeld. Hun wederhelft doet dus maar beter zijn best om hen te blijven pleasen in bed. Watermannen vallen ook meestal op experimentele partners, al kan een beetje preutsheid best goed voor hen zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Voor vissen kan seks behoorlijk ingewikkeld zijn. Door hun gevoelige, emotionele persoonlijkheid gebruiken ze seks vaak onbewust als een manier om hun problemen op een fysieke manier te verwerken.
(Bron: HLN/Nina)