fbpx

Wat er gaande is in Suriname is schrikbarend, volksvijandig en neigt naar niets minder dan volksverraad

INGEZONDEN-De coördinator van het Nationaal Coördinatie Team (NCT), de heer Javier Asin, deed op 20 november 2021 in functie, de navolgende uitspraken:
“Niemand wordt gedwongen om een naald in zijn lichaam te nemen, het gebeurt allemaal uit vrije wil’.
“Er is geen plicht om je te laten vaccineren, absoluut niet, benadrukt Asin. Je hoeft je niet te vaccineren als je dat niet wilt. Het enige wat wel kan gebeuren is dat het zover kan komen dat je niet meer aan alles mee kan doen, omdat het veel te gevaarlijk voor je wordt. Maar je hoeft je niet te vaccineren. Niemand wordt gedwongen.”

Nu kan van de coördinator van het NCT bezwaarlijk gezegd worden dat hij niet verder kijkt dan zijn neus lang is.
Maar als wij hem al vele maanden confronteren met harde bewijzen dat ongevaccineerden worden ontslagen, dat zij niet meer in hun levensonderhoud mogen voorzien, dat zij worden gedwongen een injectie te nemen die zij niet willen, dat zij hun lichamelijke integriteit moeten opgeven, en hij desondanks toch het lef heeft om te beweren dat niemand wordt gedwongen en dat het allemaal uit vrije wil geschiedt, dan zijn wij ervan overtuigd dat hij daadwerkelijk ervoor kiest om ziende blind te zijn.

In zijn positie zou het beter zijn geweest als hij de regering adviseert dat vaccinatie nooit het enige beleid mag zijn en dat middelen waarvan er wetenschappelijk onderbouwde aanwijzingen zijn dat ze helpen, serieus moeten worden uitgeprobeerd, in plaats van ze te demoniseren. Ook de vaccinatiedwang moet stoppen, want om 100% van de bevolking te willen vaccineren met vaccins die nog onder observatie zijn tot 2023, is wetenschappelijk incorrect.

Uit een Harvard onderzoek blijkt dat de vaccinatiegraad van landen geen relatie heeft met het aantal covid gevallen. In een aantal landen liggen grotendeels gevaccineerde mensen in de ICU. Ook de discriminatie moet stoppen, want gevaccineerden verspreiden het virus ook en doordat men ze overal vrije toegang geeft met weinig of geen beschermende maatregelen, zijn zij de grootste verspreiders van het virus.
Echter wordt niet voor deze strategie gekozen, en dat betreuren wij.

Er wordt gekozen voor vaccinatie dwang. De regering heeft de komst van de QR-code aangekondigd, wat de bekroning op haar apartheidspolitiek zal zijn. Nu al zien wij dat onze mooie Surinaamse samenleving in tweeën is verscheurd. Er zijn eerste- en tweederangsburgers ontstaan. De eersterangs burgers (de gevaccineerden) hebben vrij en ongestoord toegang tot het maatschappelijke leven en de tweederangsburgers (de ongevaccineerden), niet.
Om duistere motieven wordt er haat gekweekt tegen de ongevaccineerden via een misselijk makende vorm van staatspropaganda.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Die staatspropaganda prijst de gevaccineerden dat zij hun verantwoordelijkheid hebben genomen door zich te laten prikken, en dat de ongevaccineerden het verdienen om uitgestoten te worden, want zij zijn asociaal om zich niet te laten injecteren. De ongevaccineerden worden als zondebok aangewezen, als bron van ziekte; zij zorgen voor de overbelasting van het zorgsysteem. Doordat zij ziekenhuisbedden bezetten, kunnen patiënten met andere aandoeningen niet opgenomen worden en niet de zorg krijgen waarop ze recht hebben.

Volksvertegenwoordigers roepen op tot uitsluiting van ongevaccineerden; sluit ze op in hun huis zonder werk. Bepaalde ministeries en delen van het bedrijfsleven laten geen ongevaccineerden meer toe; hun werknemers worden massaal ontslagen, of met ontslag bedreigd en elke dag mentaal gemarteld.

Ongevaccineerden mogen Suriname niet meer uit, anders dan via een volstrekt oneigenlijke toestemmingsprocedure; toestemming nodig hebben om je als vrij mens te bewegen is dictatuur. Ongevaccineerden mogen ook niet meer in cafés en restaurants en als de regering haar zin krijgt, zullen zij ook niet meer in het ziekenhuis mogen.

Velen raken vergiftigd door deze staatspropaganda; zij weten wat er met de ongevaccineerden gebeurt, maar juichen toch de ‘maatregelen’ toe. Zij weten dat die maatregelen verkeerd zijn, maar kiezen ervoor om te zwijgen.
Het is schokkend hoe vele zogenaamde brave en eerbare burgers van Suriname zich zo haatdragend opstellen tegen de ongevaccineerden.

Dit is het effect van het overheidsbeleid, dat mensen dwingt om zich te laten injecteren; weigeraars worden buiten de maatschappij geplaatst via onderdrukkende overheidsmaatregelen. Wat er gaande is in Suriname is schrikbarend, volksvijandig en neigt naar niets minder dan volksverraad.

Maar wij zullen nimmer buigen voor dit onrecht.

Bischop dr. Steve Meye, Gods Bazuin Ministries International
Ricky W. Stutgard M.Sc.
Avinash Badaltjawdharie MSc.
mr. Patrick Bhagwandin CAMS
mr. dr. Jennifer Van Dijk-Silos