fbpx




Warungeigenaar bedreigd met hamer om twee zakken chips

GFC NIEUWS- De eigenaar van een warung is vrijdagavond bedreigd door een overvaller met een hamer. De crimineel wilde geld, maar omdat er vrijwel alleen nog maar gepind wordt in de warung was dit er niet. De overvaller ging er uiteindelijk met alleen twee zakken chips vandoor.

Het incident vond plaats in Toko Tropical in Capelle aan den IJssel (NL)

Ondanks de overvaller weinig buit heeft gemaakt, wil de politie er toch alles aan doen om deze overvaller aan te houden en zo voorkomen dat hij nog andere slachtoffers kan maken, meldt de Nederlandse politie.

De overvaller kwam om 19.19 uur de zaak binnen. De eigenaar was net een klant aan het helpen toen een man met een hamer in zijn hand binnen kwam. De man die rond 18 jaar oud wordt geschat, zei dat het een overval was en dat hij geld wilde.

De overvaller heeft een donkere huidskleur, is zo’n 1.80 meter lang en heeft een slank, gespierd postuur. Hij droeg donkerkleurige kleding en een zwart mondmasker.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.